Miért a Balaton?

A „Magyar Tenger” Magyarország egyik legcsodálatosabb természeti kincse. Az opálos, sárgászöld színű, selymes vizű tó Magyarország leglátogatottabb üdülőterülete. Közel 600 négyzetkilométeres felületével Közép-Európa legnagyobb tava, partvonala 195 km hosszú, a víz hőmérséklete nyáron 20—27 °C közötti.

Miért Balaton?

Balatonakarattyától Keszthelyig mindegy 25 tóparti település alkotja az északi part üdülőövezetét. A Balaton északi partján emelkedő vulkánikus eredetű hegyek és dombok mögött megbúvó kisebb települések is számtalan kikapcsolódási és üdülési lehetőséget kínálnak a turistáknak és az itt ingatlantulajdonnal rendelkezőknek.

A Balaton 70 km-es déli, bársonyos homokkal borított partszakasza Balatonaligától Balatonberényig kisebb-nagyobb, nyüzsgő életű üdülőhelyek sora, a nap- és vízimádók és a kisgyermekes családok paradicsoma.

Irodánk jellemzően ezen partszakaszon és közvetlen vonzáskörzetében kínálja eladásra az ingatlanokat.

Keszthely

A Balaton-part legnagyobb és egyik legjelentősebb települése Keszthely, ami a Nyugat-Balatoni régió gazdasági és kulturális központja. Keszthelytől 6 km távolságra található Hévíz, ahol Európa legnagyobb természetes, tündérrózsákkal borított termáltava található. A hévizi tóra épülve fejlett gyógycentrum működik, ahol kiváló eredménnyel gyógyítják a mozgásszervi betegségben szenvedőket.

Hévíz

A hévizi termáltón kívül a tágabb balatoni régióban számtalan termál- és melegvízű fürdő áll rendelkezésére az idelátogató turistáknak és az állandó jelleggel a régióban élő ingatlantulajdonosoknak.

Miért érdemes ma a Balatonnál ingatlant vásárolni?

A balatoni régió jelentős gazdasági potenciált rejt magában. A turizmus adta előnyökön túl a régióban és vonzáskörzetében lévő városok és egyéb települések is jelentős társadalmi és gazdasági erővel rendelkeznek.

  • Mert csodálatos a természeti környezet!
  • Mert szinte utánozhatatlan kikapcsolódási és pihenési lehetőséget kínál a környező országoknál olcsóbban!
  • Mert fejlett az infrastruktúra!
  • Mert az ingatlanárak ma a Balatonnál alulértékeltek!