Vásárlói vélemények

Rendkívüli módon hálásak vagyunk a Capital 99. ingatlanközvetítő csapatának a professzionális közreműködésükért egy ingatlan vásárlása kapcsán.

A családommal két éve döntöttük el, hogy vásárolunk egy nyaralót a Balaton térségében. A választásunk Keszthely térségére esett, mert ezt a régiót találtuk a legalkalmasabbnak arra, hogy a család minden tagja megfelelően tudjon kikapcsolódni és regenerálódni a szabadsága ideje alatt.

A család fiatalabb tagjainak nyáron a Balaton nyújt felüdülést, nekem és a feleségemnek a méltán világhírű hévizi termáltó nyújt gyógyírt a reumatikus problémáinkra. Számomra még további kikapcsolódást jelent a balatoni horgászat; a tó közelségének köszönhetően ismét hódolhatok a gyermekkori hobbimnak!

A hely kiválasztásánál még az is dominált, hogy Keszthely térségének rendkívül szép természeti adottságai vannak, nyugodt, csendes a környezete és nagyon jó az infrastruktúrája. A döntés megszületése után az interneten böngészve találtuk meg a Capital 99. Kft. weboldalát, ahol több, az elképzelésünknek megfelelő ingatlant találtunk. Rövid úton felvettük a kapcsolatot az irodával, akik rendkívül gyorsan és professzionális módon segítettek számunkra megtalálni a megfelelő ingatlant mind az ingatlan fekvését, mind a felépítmény méretét és természetesen az általunk elérhető árat is figyelembe véve.

Az első személyes találkozásunk alkalmával egy rövid, de mindenre kiterjedő beszélgetés után kezdtük el meglátogatni a mi igényeinknek leginkább megfelelőnek tartott ingatlanokat. Egy fél napig tartott, hogy bemutassanak nyolc ingatlant, amelyek között most már tudom, hogy megtekintettük azt az ingatlant is, amelyet egy pár napos gondolkodási, mérlegelési idő után megvásároltunk!

Az adásvételi szerződés lebonyolításában és az ingatlan átadás-átvételénél is korrekt módon közreműködtek, segítve minket és az eladókat is.

Így utólag, két év távlatában sem bántuk meg a döntésünket! Ezt nagy mértékben köszönhetjük a Capital 99. ingatlanközvetítő iroda közreműködő segítségnyújtásának. Az iroda működésének minden területén érződik a kiváló piac- és helyismeret. Köszönet az együttműködéséért! Az irodát jó szívvel tudjuk ajánlani minden Keszthely térségében ingatlanvásárlás előtt állónak!

Nagy Sándor, győri lakos