Szolgáltatásaink

Az általunk ajánlott ingatlankínálat nagyobbrészt a „Magyar tenger”, azaz a Balaton köré összpontosul, kiemelten Keszthely és Hévíz térségére. Ez a gyönyörű vidék sok nagyvárosi embert győz meg arról, hogy a Balaton környékét válassza üdülő vagy állandó lakhelyéül.

Cégünk nagy számú lakóingatlant és üdülőingatlant kínál érdeklődő ügyfelei részére. Kínálataink közt remélhetőleg Ön is megtalálja a számára leginkább megfelelő ingatlant különös figyelemmel az ingatlan fekvésére, árára és az ingatlan minőségére.

A web-oldalunk valamennyi éppen aktuális ingatlanajánlatot tartalmazza.
Önnek nem kell mást tennie, mint e-mail, vagy telefonálás formájában időpontot egyeztet velünk egy vagy több ingatlan megtekintése érdekében. Mi a kiválasztott ingatlant vagy ingatlanokat díjmentesen bemutatjuk az Ön részére.

Az ingatlanok megtekintése alkalmával korrekt, őszinte, pontos információt, és szakszerű tanácsot adunk az Ön számára a lehető legelőnyösebb döntés meghozatalának érdekében. Az ügyfeleink érdekeit figyelembe véve legnagyobb fokú diszkrécióval járunk el.

Díjtalan szolgáltatásaink:

  • Látogatás előtti exposé-küldés e-mail vagy postai levél formájában, igény szerint plusz információk biztosítása
  • Ingatlan vagy ingatlanok helyszíni bemutatása, tanácsadás
  • Ingatlan-adásvételi szerződés előkészítése

Díj ellenében:

  • Ingatlanvásárlás után közreműködés az objektum átadás-átvételében. Közműórák leolvasása, fogyasztóváltozás bejelentése a közműszolgáltatóknál
  • Az irodával együttműködő ügyvédi iroda elvégzi a konkrét adásvételi szerződés lebonyolítását, közreműködik az ingatlan tulajdonjog bejegyzésében a körzeti földhivatalnál.