Szolgáltatásaink vevőknek

Az általunk ajánlott ingatlankínálat nagyobbrészt a „Magyar tenger”, azaz a Balaton köré összpontosul, kiemelten Keszthely és Hévíz térségére. Ez a gyönyörű vidék sok nagyvárosi embert győz meg arról, hogy a Balaton környékét válassza üdülő vagy állandó lakhelyéül.

Cégünk nagy számú, folyamatosan bővülő számú lakóingatlant és üdülőingatlant kínál érdeklődő ügyfelei részére. Kínálataink közt remélhetőleg Ön is megtalálja a számára leginkább megfelelő ingatlant különös figyelemmel az ingatlan fekvésére, árára és az ingatlan minőségére.

A web-oldalunk valamennyi éppen aktuális ingatlanajánlatot tartalmazza.

Önnek nem kell mást tennie, mint e-mail, vagy telefonálás formájában időpontot egyeztetni velünk egy vagy több ingatlan megtekintése érdekében. A kellemes hangulatú és professzionális ingatlanbemutatások alkalmával a lehető legtöbb és legpontosabb műszaki és piaci információt adunk át érdeklődő ügyfeleink részére. Vásárlói igényekhez igazodva rugalmas ingatlanlátogatás-ütemezésre törekszünk.

Mi a kiválasztott ingatlant vagy ingatlanokat díjmentesen bemutatjuk az Ön részére.

Az ingatlanok megtekintése alkalmával korrekt, őszinte, megbízható, pontos információt, és szakszerű tanácsot adunk az Ön számára a lehető legelőnyösebb döntés meghozatalának érdekében. Az ügyfeleink érdekeit figyelembe véve legnagyobb fokú diszkrécióval járunk el. Tegyen próbára minket!

Díjtalan szolgáltatásaink:

  • Látogatás előtti exposé-küldés e-mail vagy postai levél formájában, igény szerint plusz információk biztosítása
  • Ingatlan vagy ingatlanok helyszíni bemutatása, tanácsadás
  • Ingatlan-adásvételi szerződés előkészítése
  • Tervezők, kivitelezők, ingatlankezelők, kertépítők ajánlása

Az irodával együttműködő ügyvédi iroda elvégzi a konkrét adásvételi szerződés lebonyolítását, közreműködik az ingatlan tulajdonjog bejegyzésében a körzeti földhivatalnál.

A fentiek a biztosíték arra, hogy a legmagasabb színvonalon garantáljuk megbízóink sikerét. Amennyiben Ön vevő, Önnek szüksége van naprakész, őszinte, pontos, megbízható információkra, ingatlanpiaci előrejelzésekre a végső döntés meghozatala előtt. Tőlünk ezeket mind megkapja! Az ingatlanvásárlás egy befektetési forma a sok közül. Hogy az Ön ingatlanvásárlása egy jó befektetés legyen, abban tudunk mi hatékonyan közreműködni. Mottónk: Ügyfeleink a barátaink lesznek.